Multikino

Версія сайту: Рос | Укр


Джонні Д. (2009)

Public Enemies

Кіно

Тривалість

143 хв.

Країна

США

Режисер

Майкл Манн

Прем`єра в Україні

2009-07-23 , B&H

Прем`єра в світі

2009-07-01

Рейтинг фільму

9.53(17 голосів)

Сюжет фільму роповідає про легендарного грабіжника банків Джона Діллінджера. Зухвалі напади зробили його видатним героєм для всіх пригноблюваних і головною мішенню для кращого агента ФБР Мелвіса Первіса і його молодого напарника Джея Едгара Гувера. Ніхто не міг зупинити банду Діллінджера. Жодна в'язниця не могла його утримати. Чарівливість і відчайдушні втечі прославляли злочинця в суспільстві, що рахував банки головною причиною Великої депресії.

В той час, як пригоди відважної банди, до якої прилучилися Малявка Нельсон і Елвін Карпіс, надихали розлючених громадян, Гувер вирішив скористатися випадком і перетворити Бюро розслідувань на головну правоохоронну організацію країни, ФБР. Він зробив Діллінджера найнебезпечнішим ворогом Америки, а рятівником народу Первіса, гордість Федерального бюро.

В розгар Великої депресії, в сам розквіт американського бандитизму одна людина хотіла цілого світу… негайно. До наших кінотеатрів нарешті завітала нова робота Майкла Манна, присвячена одному з найвизначніших гангстерів в історії Америки – Джону Діллінджеру. Що ми знаємо про Джона Діллінджера? Д...

Далі