Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Меган Фокс

Megan Fox

Меган Фокс народилася у Роквуді, Теннессі. У родоводі присутні ірландські, французькі та індійські корені. Вона почала свою театральну освіту у віці 5 років. Коли Фокс було 10 років, її родина переїхала у Флориду, де Меган і закінчила школу. Починає працювати моделлю та грати у віці 13-ти років, отримує кілька нагород.

У шістнадцятирічному віці Меган почала активно працювати у сфері модельного бізнесу, а також брати участь у театральних постановках.

Дебютувала у 2001 році у фільмі «Сонячні канікули» (Holiday in the Sun) як суперниця Ешлі Олсен. У період з 2003 по 2004 грає епізодичні ролі у фільмах «Вулиця Оушен» (Ocean Ave.), «Що мені подобається у вас» (What I Like About You), «Два з половиною чоловіка» (Two and a Half Men) та Допомога (The Help). В 2004 році її запрошують на роль у фільмі «Зірка сцени» (Confessions of a Teenage Drama Queen) разом з Ліндсей Лохан. З 2004 по 2006 грає Сідні Шановскі у серіалі «Хоп і Фейт» (Hope & Faith).

В 2007 отримує головну жіночу роль у фільмі «Трансформери» (де грає Мікаелу Бейнс), що і приносить їй широку популярність.

В 2008 році знялася в ролі висхідної зірки кіно у фільмі «Як втратити друзів і змусити всіх тебе ненавидіти».